ABBA - utazás a múltból...
















A csúcstechnológiát, a látványos világítást és a valaha írt legkedveltebb dalokat ötvöző ABBA teljesen új módon lép színpadra.
Egy lenyűgöző, erre a célra épített arénában a történelem egyik legnépszerűbb csoportja digitális avatarként jelenik meg egy „úttörő” (Metro) koncerten, amelyet valóban „látni kell, hogy elhiggyük” (BBC).

ABBA Voyage - Official First Look Trailer:

 


Az ABBA Voyage a svéd ABBA együttes virtuális koncertsorozata, amelyhez kizárólag ezekre az előadásokra építettek fel Londonban, a Queen Elizabeth Olimpiai Parkban egy külön 3000 férőhelyes koncert arénát, melynek hivatalos neve: ABBA Aréna.
A produkció különlegessége, hogy a koncerteken az együttes virtuális avatárjai, az úgynevezett „ABBA-tarok” helyettesítik a tagokat, úgy jelenítve meg őket a színpadon, ahogyan az 1970-es évekbeli fiatalabb éveikben léptek fel.[1]
A zenekar négy tagjának digitális változatai motion capture technológiával készültek, amelyeket a George Lucas által alapított Industrial Light & Magic vizuális effektekkel foglalkozó cég 850 tagú csapatával valósított meg, akiknek ez az első zenei irányú projektje.[1]




További info és jegyrendelés:




Akkor és most...